Vacancies

MEDEWERK(ST)ER BINNENDIENST (NL)

40 uur per week

Voor onze klanten, verdeeld over Europa, zijn wij op zoek naar een allround kantoormedewerker. Ben je administratief vaardig en houd je van afwisselende werkzaamheden? Dan is dit de baan voor jou!

Ons bedrijf
AOKE is een snelgroeiende speler in de Europese kantoormeubelmarkt. Door deze harde groei zijn wij momenteel een nieuw pand aan het bouwen in Herten met 5500 vierkante meter aan warehouse. Om deze groeiende vraag te kunnen blijven beleveren moet niet alleen het pand groeien, maar ook onze organisatie. Daarom zijn wij opzoek naar gemotiveerde werknemers om ons team te versterken.

Jouw taken en verantwoordelijkheden Binnen AOKE ga jij zorgen voor een correcte operationele en administratieve afhandeling van de inkomende en uitgaande bestellingen, service aanvragen en transporten. Verder ben jij het eerste aanspreekpunt zodra de telefoon gaat. Hierbij heb je veel contacten met klanten, transporteurs, en dienstverleners. Verder ondersteun je het management bij verschillende projecten en leads. Bovendien, ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de prijslijsten, product kenmerken, het boekhoudsysteem, en de web pagina/shop. Werken met data en dit over alle kanalen en processen gelijktrekken zijn een must. Beheers je de Engelse en Nederlandse taal goed en wil jij het aanspreekpunt en de vraagbaak zijn voor de (internationale) klanten? Houd je jezelf graag bezig met service/commerciële/administratieve taken en wil je graag werkzaam zijn in een toonaangevend en snelgroeiend bedrijf? Dan ben jij wellicht de medewerker binnendienst die wij zoeken.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
- Eerste contact aan de telefoon;
- Klantencontact;
- Order- en serviceverwerking;
- Onderhouden webshop, prijslijsten, catalogus etc.;
- Ondersteuning management en projecten;
- Overige (dagelijkse) voorkomende werkzaamheden.

Wat bieden wij jou
- Een uitdagende baan voor een marktconform salaris;
- Vakantiegeld;
- 13e maand uitkering;
- Een jong en fris team met een uitstekende werksfeer;
- Doorgroei- & opleidingsmogelijkheden.

Hebben deze vragen betrekking op jou..?
- Ben je een echte doorpakker, die secuur en proactief is?
- Ben je klantvriendelijk en servicegericht?
- Ben je zelfstandig, maar ook een echte team-player?
- Heb je minimaal een MBO-4 diploma in administratieve (of vergelijkbare) richting?
- Heb je relevante werkervaring?
- Beheers je de Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pré)?
- Kun je goed overweg met Microsoft Office, heb je ervaring met ERP systemen (Exact Online) en e-commerce platformen (Magento 2)?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie, neem dan contact met ons op en stuur een mailtje met CV en motivatiebrief naar Joeri Drenth via [email protected] of bel naar +31 (0)475 729 890.


MAGAZIJNMEDEWERKER (NL)

40 uur per week

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij een handelsbedrijf gelegen in Echt en komt terecht in een jong dynamisch team. AOKE Europe B.V. is een producent en leverancier van kantoormeubilair. Het bedrijf verkoopt in hoogte verstelbare bureau frames en ander kantoormeubilair. Deze producten worden geproduceerd in China en worden vervolgens via ons magazijn gedistribueerd naar onze klanten, die gevestigd zijn door heel Europa.

Waar ga je werken?
- Inzage en overzicht van de geplande werkzaamheden en te halen levertijden;
- Verantwoordelijk voor de ontvangst, controle, opslag en uitgifte van goederen, zodanig zodat dat de voortgang van het productie- en of distributieproces optimaal verloopt;
- Meedenken met het opzetten en onderhouden van een (geautomatiseerde) voorraad- en magazijnbeheersysteem;
- Het zoeken naar verbeteringen van de processen en het doen van voorstellen ter verbetering.

Functie eisen:
- Kennis van logistieke stromen;
- Communicatieve vaardigheden, zowel intern als extern;
- Zelfstandig;
- In het bezit van een reachtruck diploma is een pré;
- In het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij jou?
- Een prettige informele werksfeer en een marktconform salaris;
- Een uitdagende functie bij een groeiend bedrijf;
- Flexibele werktijden (in overleg);
- Doorgroeimogelijkheden.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie, neem dan contact met ons op en stuur een mailtje met CV en motivatiebrief naar Joeri Drenth via [email protected] of bel naar +31 (0)475 729 890.

AOKE Europe

After having successfully improved working conditions in Asia for over four years, AOKE landed in Europe in 2016 to further promote healthy office environments across the globe. Armed with a rich catalogue of linear actuators, lifting columns, height-adjustable desks and ergonomic accessories, we aim to support employees’ productivity, while diminishing health risks. From our distribution centre in the south of the Netherlands, we serve dozens of suppliers all over Europe, swiftly and accurately.

Do you have any questions?
Be sure to ask us!